Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، پس از دیدار سرزده دادستان عمومی و انقلاب مر کز استان فارس از پارکینگ ایران خودرو در شیراز صبح امروز این مقام قضایی از تشکیل پرونده علیه شرکت ایران خودرو در دادسرای شیراز خبر داد افزود: مدیر عامل شرکت ایران خودرو و مدیر سایت ایران خودرو در فارس احضار شدند.

سید مصطفی بحرینی با اشاره به گزارش موردی اداره کل بازرسی استان فارس از سایت ایران خودرو مستقر در شیراز در خصوص نحوه توزیع خودروهای تولیدی گفت: پس از دریافت این گزارش پرونده قضایی علیه شرکت ایران خودرو تشکیل و جهت رسیدگی به شعبه ویژه بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شیراز ارجاع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مسئولان ایران خودرو در استان و مسئولان این شرکت به استناد مواد مصرّح در قانون تعزیرات حکومتی، قانون بخش تعاونی اقتصادی جمهوری اسلامی، قانون اصلاح قانون نظام صنفی کشور  و قانون مجازات اخلالگران اقتصادی کشور و سایر مقررات مرتبط، در مظان اتهامات اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی، امتناع از عرضه کالا به قصد گرانفروشی، اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی کشور و ایجاد انحصار و کمبود در عرضه می‌باشند بیان داشت : وجود ۳۳۴۳ دستگاه خودرو پژو پارس در پارکینگ مؤید این امر می باشد.

دادستان عمومی و انقلاب شیراز تصریح کرد: از کل خودروهای دپو شده در زمان بازدید از پارکینگ این سایت در شیراز تعداد ۲۱۴۴ دستگاه خوردرو به بهانه کسری یک یا چند قطعه در پارکینگ متوقف  شده بودند که پس از بررسی انبارها و وضعیت موجودی قطعات مشخص گردید اغلب قطعات کسری ایرانی بوده و یا در صورت خارجی بودن نیز منعی در دسترسی به قطعات وجود نداشته است.

بحرینی خاطر نشان کرد: علاوه بر این تعداد ۱۱۹۹ دستگاه خودرو تجاری شده نیز در زمان بازدید  در پارکینگ شیراز موجود بود که هیچ‌گونه دلیل موجهی جهت نگهداری آن ها ارائه نگردید.

این مقام قضایی گفت: این موارد همگی از مصادیق احتکار منجر به اخلال در نظام اقتصادی است که دادسرای مرکز استان فارس در راستای صیانت از حقوق عامه با جدیت دنبال خواهد کرد.

دادستان شیراز با بیان اینکه دادستانی علاوه بر داشتن تکلیف قانونی در خصوص پیشگیری از تضییع حقوق مصرف کنندگان و مشتریان، نگاه ویژه ای نیز به امر رونق تولید دارد که متأسفانه با برخی نگاه های منفعت طلبانه و عدم مدیریت مناسب تأمین قطعات و یا تکمیل دیر هنگام خودروها علاوه بر ضرر و زیان به مشتریان باعث بروز مشکلات هزینه ای و اشتغال و افزایش هزینه های نگهداری نیز شده است افزود: تأمین قطعات خودرو و مدیریت انبارها در راستای تحویل به موقع خودروها امری است که باید توسط مسئولان ایران خودرو انجام شود.

بحرینی افزایش قابل توجه روند خروج خودروهای تولیدی از این سایت پس از دیدار سرزده در اواسط بهمن ماه را نیز مورد اشاره قرار داد و بیان داشت: گرچه این اقدام شروع فرایند مثبتی در روند ترخیص کالاهای دپو شده بوده است اما این امر حکایت از عدم وجود اراده کافی برای تأمین رضایت مشتریان پیش از ورود قهری دادستانی به موضوع دارد.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: ایران خودرو دادستان مرکز فارس احتکار تخلف شرکت ایران خودرو ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۱۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۴۰۰ فرصت شغلی در مجموعه‎ی پایانه بار یزد

ایسنا/یزد مدیر پایانه بار یزد گفت: در حال حاضر حدود ۴۰۰ مورد فرصت شغلی در بخش‌های مختلف پایانه بار از جمله غرفه‌ها، بخش فنی و خدمات رفاهی ایجاد شده است.

«علیرضا مشرف» اظهار کرد: مجموعه پایانه بار یزد در  محور کنارگذر غربی شهر یزد در زمینی به وسعت ۴.۲۶ هکتار از سال ۱۳۷۶ فعالیت خود را آغاز کرده و دارای بخش‌های مختلفی از جمله تیر پارک، پارکینگ اصلی، خرده بار و سایت تجاری است.

وی با بیان این که در بخش تیر پارک و سایت تجاری ۱۷۹ غرفه با کاربری‌های حمل‌ونقل، فنی، خدمات رفاهی و عمومی فعال است، تصریح کرد: هم‌اکنون در غرفه‌های پایانه بار بالغ‌ بر ۲۶۰ نفر و در بخش فنی و خدمات رفاهی بیش از ۱۳۵ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار هستند.

مشرف عنوان کرد: علاوه بر غرفه‌های مذکور، دو سالن اعلان بار، مسجد، حمام، خوابگاه عمومی و خوابگاه اختصاصی رانندگان، پایگاه بسیج اصناف، دفاتر انجمن صنفی رانندگان و شرکت‌های حمل‌ونقل، دفتر انتظامات و ساختمان اداری خدمات طب کار، مرکز مخابرات در این پایانه بار ایجاد شده است.

این مسئول خاطرنشان کرد: فضای سبز، پارکینگ، خیابان‌ها، تأسیسات برق، سرویس بهداشتی، انبارهای خرده بار نیز از جمله دیگر بخش‌های مجموعه پایانه بار یزد است.

مشاور مدیر کل و مدیر پایانه بار یزد با اشاره به این که خدمات پارکینگ خودرویی در تمام روزهای سال انجام می‌شود، اضافه کرد: ظرفیت اسمی پارکینگ‌های پایانه ۴۷۵ دستگاه کامیون با توقف کامل است که این عدد در شرایط تردد کامیون‌ها تا روزانه ۷۰۰ دستگاه قابل‌ پذیرش است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی راهداری استان یزد، مشرف در پایان عنوان کرد: نظارت بر حفظ، نگهداری و خدمات‌رسانی در این مجموعه پیش‌ از این بر عهده سازمان راهداری بود که از دهه ۹۰ با توجه به سیاست‌های سازمان متبوع و در راستای برون‌سپاری خدمات، این مسئولیت در قالب قرارداد اجاره بدون اخذ سرقفلی به شرکت‌های مجری طرح خودگردان واگذار شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرونده تغییر نام استقلال بسته شد
  • هدف‌گذاری تبدیل ۱۶۰۰ کیلومتر سیم به کابل خودنگهدار
  • هوش مصنوعی در پست‌های پایین جایگزین انسان‌ها می‌شود
  • تشکیل ۲۵ پرونده تخلف برای فروشگاه های لوازم یدکی خودرو در خوزستان+فیلم
  • ایجاد ۴۰۰ فرصت شغلی در مجموعه‎ی پایانه بار یزد
  • برخی افراد در قضیه شرکت‌های خودرو داد و بیداد راه انداخته‌اند
  • شیراز میزبان نمایشگاه تخصصی بین‌المللی کشاورزی شد
  • فارس قهرمان راگبی جوانان کشور شد
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۳ بدون قرعه کشی با تحویل ۹۰ روزه