Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این‌که نگاه ایران خودرو در راستای منویات مقام معظم رهبری، به توانمندی های داخل کشور و تولید ملی است، گفت: بر همین اساس ظرفیت تولید ۸۰ درصد از محصولات ایران‌خودرو،‌ طی سه سال آینده به برند داخلی اختصاص خواهد یافت.

فرشاد مقیمی، در مراسم آغاز تولید خودروی تارا اتوماتیک و پروژه توسعه محصول K125 با بیان این‌که خودروی تارا با گیربکس دستی در کوتاه‌ترین زمان ممکن چهار ستاره کیفی را دریافت کرده و تا پایان سال نسخه اتوماتیک این محصول، پنج ستاره کیفی را دریافت خواهد کرد، عنوان کرد: عدم تولید خودرو با سه ستاره کیفی یکی از اهدافی است که دنبال می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عکس تایید نشده از کراس اوور جدید ایران خودرو

وی با بیان این‌که توانستیم در سال گذشته ۳۵ درصد رشد تولید را رقم بزنیم، اظهار کرد: نهضت داخلی سازی را به عنوان یکی از سرفصل های اصلی برنامه های ایران خودرو دنبال کردیم و توانستیم از سال ۹۸ تا به امروز حدود ۲۵۸ میلیون یورو کاهش ارزبری را رقم بزنیم. این دستاورد حاصل همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت های قطعه سازی و صنایع دفاعی و هوافضا بوده است.

مقیمی با بیان این‌که بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری، در نقشه راه ترسیم شده، به سمت داخلی‌سازی پلتفرم خودرو حرکت کرده‌ایم، عنوان کرد: محصول پروژه K125 در بهمن ماه ۱۴۰۱ روانه بازار داخلی و صادراتی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد:‌ هم‌زمان پلتفرم برقی این محصول نیز در دست طراحی و نمونه سازی است. گیربکس آن نیز در مرحله نخست AT خواهد بود و در آینده به گیربکس DCT و موتور سه استوانه ارتقا خواهد یافت.

وی با بیان این‌که قریب به سه هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در خودروی تارا انجام شده، گفت: بخشی از این سرمایه گذاری را قطعه سازان و بخشی را خودروسازان انجام دادند. اکسل این خودرو در هفته گذشته به تولید انبوه رسید که تکنولوژی ساخت آن برای نخستین بار وارد کشور شده است. این اکسل نسبت به اکسل خودروی ۴۰۵، ۲۰ کیلوگرم کاهش وزن دارد.

وی با بیان این‌که برنامه آینده ایران خودرو تولید سالی یک محصول جدید است، گفت: به گونه ای برنامه ریزی کرده ایم تا هم‌زمان با اتمام یک محصول، پروژه تولید محصول جدید آغاز شود. همزمانی این پروژه ها می تواند اهداف کشور را در تولید خودرو به سرانجام برساند.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو تاکید کرد: پلتفرم مشترک می تواند در کاهش بهای تمام شده، دستیابی به مقیاس اقتصادی و قابلیت صادرات به خارج از کشور موثر باشد.

مقیمی با بیان این‌که هم‌زمان با تولید خودروی تارا و K125 ، چند محصول دیگر ارتقا یافته است، گفت: محصولات موجود را با استانداردهای روز و نیازمندی های جامعه به روز کرده ایم. محصولاتی مانند رانا‌پلاس، سورن پلاس، سمند سال، ۲۰۷ با سقف پانوراما از جمله این محصولات است.

وی در ادامه گفت: هم چنین در اواخر امسال، رانا پلاس مجهز به گیربکس شش سرعته دستی و نیمه اتوماتیک را به بازار عرضه خواهیم کرد. دنا پلاس شش سرعته دستی نیز در حال سپری کردن مرحله تولید آزمایشی است و در آینده نزدیک به بازار عرضه خواهد شد.

تولید وانت آریسان‌دو با بهبودهای جدید نیز از حدود یک ماه دیگر آغاز خواهد شد. همچنین پروژه های مربوط به محصولات جایگزین خودروهای ۲۰۶، ۲۰۷ ، سورن پلاس و دنا نیز بزودی شروع خواهد شد، تولید خودروی برقی نیز در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، با اشاره به اقدامات ایران خودرو دیزل، گفت: امسال توانستیم خودروی تاکتیکی ۶در۶ سه محور را تولید کنیم و ۲۴ دستگاه از آن را تحویل دهیم. نمونه اتوبوس برقی در یک ماه آینده در ایران خودرو دیزل رونمایی خواهد شد، این خودرو با شاسی داخلی و تغییراتی جزئی داخلی سازی می شود. همچنین موتور ۴۵۷ با استاندارد یورو ۵ را به زودی عرضه خواهیم کرد. نمونه موتورهای ۳۵۵ و ۳۶۴ با استاندارد یورو ۵ نیز آماده شده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تولید خودرو خودروی تارا ایران خودرو خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۷۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ محصول فناورانه رونمایی شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،  ۳ محصول با حضور معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس، وزیر علوم کشور زیمباوه و فعالان اکوسیستم نوآوری کشور رونمایی شد.

 این محصولات در صنایع خودرو، کفش، لوازم ورزشی، چسب و قطعات صنعتی به عنوان مواد اولیه برای تولید قطعات خاص کاربرد دارد. 

پلی یورتان‌های ترموپلاستیک که به عنوان TPU در صنعت شناخته می‌شوند، یک الاستومر همه کاره با خواص منحصر به فرد است که دارای خاصیت ارتجاعی بالا و همچنین استحکام مکانیکی بالا است. این مواد یک ترموپلاستیک الاستومر مهندسی هست به نحوی که همانند لاستیک‌ها میتواند نرم و انعطاف پذیر باشد در حالی که با روش‌های متداول، چون پلاستیک‌ها قابلیت فرآیند شدن دارد. 

TPU‌ها استحکام و مقاومت کششی و همچنین مقاومت سایشی بسیار بالایی دارند که نسبت به ترموپلاستیک‌های متداول تا چندین برابر بالاتر است. TPU یک کوپلیمر بلوکی است که از توالی متناوب قطعات سخت و نرم تشکیل شده است. سازگاری آن به دلیل وجود هردو بخش سخت و نرم در ساختار شیمیایی آن است.

برای تولید این محصول نیازمند اکستروژن واکنشی (REACTIVE EXTRUDER) و راکتور‌های پیچیده‌ای هست که بتوان ابتدا پلی ال‌ها (بخش نرم) را سنتز و سپس در اکسترودر واکنشی با بخش سخت ترکیب و در نهایت گرانول تولید کرد. تولید محصول به شدت به نسبت استکیومتری مواد اولیه وابسته است و کوچکترین انحرافی منجر به ژل شدن یا پلیمری با خواص نامطلوب می‌شود.

به دلیل خاص بود این محصول قیمت بالایی در بین پلیمر‌ها دارد. این محصول به دلیل خواص مکانیکی بالا در حوزه‌های مختلف صنعتی از جمله خودروسازی، نظامی، الکتریکی، صنعتی و بهداشتی کاربرد‌های فراوانی داردکه به دلیل پیچیدگی‌های تولید در کشور تاکنون تولید نشده است.

این محصول هیچ تولیدکننده داخلی ندارد و در سال‌های اخیر گرید‌های مختلف آن برای کاربرد‌های متنوعی از جمله شیلنگ‌های فشار قوی (پنوماتیک)، قطعات خودرو (گردگیر)، چسب‌های صنعتی و بسیاری دیگر از کاربرد‌های صنعتی از کشور‌های چین، ایتالیا، ترکیه و آلمان وارد می‌شود. در سال ۱۴۰۱ در حدود ۷۰۰ هزار کیلوگرم از این مواد از مبادی رسمی وارد کشور شده است.

یکی دیگر از محصولات ربات هوشمند و خودران حمل بار ۵۰۰ کیلوگرم که توسط شرکت نرم‌افزار تنب تولید شده است.

حمل هوشمند و خودکار بار در خطوط تولید، انبار‌ها و پایانه‌های لجستیکی از ویژگی‌های این محصول است. این محصول برای اولین بار در کشور با سامانه نرم‌افزاری کاملا بومی تولید شده، کاملاً خودران و تشخیص هوشمند مسیر را دارا است. این محصول قابلیت شناسایی و جلوگیری از برخورد موانع، دارای سامانه مدیریت ناوگان رباتیک و کنترل ترافیک است.

چهار نوع کیت تشخیصی جهت شناسایی بیماری‌های خودایمن شایع از جمله بیماری لوپوس و التهاب خود ایمن عروق تولید شرکت دانش بنیان ایده آل تشخیص آتیه از دیگر محصولات رونمایی شده است.

تشخیص زودهنگام، پیش‌بینی و ارزیابی بیماری‌های اتوایمیون (خود ایمنی) از جمله لوپوس، سندرم آنتی فسفولیپید و واسکولیت از قابلیت‌های این چهار کیت تولیدی است.

چهار محصول فوق الذکر برای اولین بار در کشور تولید شده است و پارامتر‌های کنترل کیفی آن از جمله حساسیت آنالیتیک و بالینی، اختصاصیت آنالیتیک و بالینی و پایداری قابل مقایسه با بهترین محصولات کشور‌های غربی است.

در دسترس بودن چهار محصول مورد بحث، ضمن کاهش هزینه‌های درمان در کشور منجر به شناسایی و پیگیری درمان به موقع بیماران گردیده است. مراحل تحقیق و توسعه این محصولات به اتمام رسیده است و هر ۴ محصول موفق به اخذ مجوز تولید از اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گردیده است. هزینه تمام شده تولید این محصولات در داخل کشور باعث کاهش ۷۵ درصدی میزان ارزبری در این حیطه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدف‌گذاری تبدیل ۱۶۰۰ کیلومتر سیم به کابل خودنگهدار
  • مدیر عامل کافه بازار: بازار طی ۲ ماه ۲۰۰ میلیون تومان باگ بانتی پرداخته است
  • هوش مصنوعی در پست‌های پایین جایگزین انسان‌ها می‌شود
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت +جدول
  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • آغاز خرید گندم با نرخ هر کیلو ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان از هفته آینده