Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیر عامل ایران خودرو گفت: 94 هزار دستگاه خودروی کف داریم که در مجموع یک میلیون و 132 قطعه کسری دارند و میانگین هر خودرو 12 قطعه است.
به گزارش خبرگزاری آریا، فرشاد مقیمی در نشست تخصصی رفع چالش‌های تأمین قطعات اصلی خودرو و کاهش خودرو‌های ناقص که به میزبانی سازمان بازرسی کل کشور برگزار شد، افزود: آمار تولید خودرو‌های ما از ابتدای سال تا پایان شهریور 239 هزار دستگاه خودرو خواهد بود و میزان عرضه ما در این مدت در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 2 درصد هم بیشتر شده است در حالی که شائبه‌ای وجود دارد مبنی بر اینکه ما به عمد می‌خواهیم خودروهایمان در کف بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: در خصوص تعهدات معوق خود هیچ مشکلی نداریم و به میزانی که تعهد کرده ایم تولید و تجاری سازی انجام می‌شود.
مدیرعامل ایران خودرو، مشکل نقدینگی و تأمین تراشه‌های الکترونیک را دو عامل اصلی ایجاد خودرو‌های کف خواند.
آقای مقیمی افزود: کاهش توان نقدینگی خودرو ساز و قطعه سازان ناشی از قیمت دستوری خودرو، افزایش هزینه‌های تأمین قطعات و بحران جهانی کسری تراشه‌های الکترونیکی از سال گذشته و تأمین نشدن مجموعه‌های الکترونیکی خودرو مانند‌ای سی یو، مالتی مدیا، بی سی ام، دوربین، کیسه هوا، نمایشگر، چراغ‌ها و ... را مهمترین علل مشکلات خودرو سازی در بحث تأمین قطعات اصلی خودرو اعلام کرد.
وی گفت: از میانگین 12 قطعه که هر خودرو کسری دارد سه قطعه مربوط به تراشه هاست و ما در خصوص برخی چیپ ست‌های خاص تا 20 برابر افزایش قیمت داشتیم.
مدیر عامل ایران خودرو افزود: در این شرایط ما به دنبال کاهش تولید نبوده و تداوم تولید را داشته ایم.
آقای مقیمی گفت: با توجه به مشکلات مربوط به تراشه‌ها و افزایش تورم در شش ماه ابتدایی سال و افزایش 20 درصدی قیمت ارز و افزایش 40 درصدی هزینه نیروی انسانی و افزایش هزینه‌های مواد اولیه و تجهیزات ما همچنان قیمت شش ماه نخست خودرو را دریافت نکرده ایم و سرمایه در گردش ما کاهش یافته است.
وی افزود: میزان تولید ما در شهریور ماه به بالای 53 هزار دستگاه می‌رسد و از 25 شهریور تا آخر مهر امسال بیش از 75 هزار دستگاه خودرو‌های تولیدی ما تجاری می‌شود و روانه بازار خواهد شد.
مدیر عامل ایران خودرو گفت: با توجه به دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص افزایش تولید و عرضه ما نیازمند کمک‌های همه جانبه هستیم و تا پایان مهر شاهد 60 هزار دستگاه خودروی کف پارکینگ خواهیم بود و ما نیازمند سرمایه در گردش هستیم تا بتوانیم برای تأمین کنندگان سفارش بدهیم.
آقای مقیمی از مسئولان ذیربط درخواست کرد شیوه قیمت گذاری خودرو بر مبنای مؤلفه‌های اقتصادی، اصلاح و به نوعی زیان‌های ناشی از قیمت گذاری تکلیفی برای ما جبران شود.
وی گفت: رفع موانع عدم اخذ تضامین و وثایق جهت تأمین مالی در بازار پول و سرمایه، الزام شورای رقابت به اعلام قیمت‌های جدید و همچنین تأمین فوری نقدینگی برای سفارش گذاری تراشه‌ها از دیگر درخواست‌های ماست.
در ادامه این نشست آقای عادل پیرمحمدی مدیر عامل ساپکو با انتقاد از عملکرد شورای رقابت گفت: وظیفه این شورا، شناسایی قیمت است، اما چرا در یک سال گذشته به این وظیفه اش عمل نکرده و آن را به گردن دولت فعلی انداخته است.
آقای پیرمحمدی با اشاره به اینکه شورای رقابت مرتکب ترک فعل شده است، افزود: این شورا باید همان زمان با شجاعت تمام افزایش قیمت خودرو را ابلاغ می‌کرد.
مدیر عامل ساپکو گفت: ما در بحث تراشه‌ها با بحران جهانی مواجه ایم و تلاش می‌کنیم حل شود.
وی افزود: بیش از 10 هزار میلیارد تومان از نقدینگی ما در کف شرکت قفل شده است و اگر این مبلغ آزاد شود مشکلات ما حل خواهد شد.
در ادامه این نشست سیدجواد سلیمانی مدیر عامل گروه خودرو سازی ساپیا نیز گفت: در شش ماه ابتدایی امسال 210 هزار دستگاه خودرو تولید کرده ایم که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 5 درصد افزایش تولید داریم.
وی افزود: از نظر میزان تحویل هم حدود 220 هزار دستگاه تحویل داده ایم که رشد حدود 40 درصد داشته است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: خودرو قطعه کسری هزار دستگاه خودرو عامل ایران خودرو سال گذشته مدیر عامل تراشه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۶۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این خودرو یک‌دفعه ۹۰ میلیون گران شد/ جدول قیمت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیدلیتی پرستیژ پنج و هفت‌نفره، کراس‌اوورهای سایز بزرگ، با افزایش چشمگیر ۹۰ میلیون تومانی، به‌ترتیب دو میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان و دو میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شوند.

تجارت‌نیوز در گزارشی نوشت: کی. ام. سی K۷، کراس‌اوور کرمان‌موتور، با ۲۵ میلیون تومان افزایش قیمت، در بازار آزاد یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

X۲۲ پرو دنده‌ای، محصول اقتصادی مدیران‌خودرو، نیز با ۳۱ میلیون تومان افزایش بها ۹۸۹ میلیون تومان به فروش‌ می‌رسد.

در سوی مقابل، لاماری ایما ۶ میلیون تومان ارزان شد تا به نرخ دو میلیارد و ۸۴ میلیون تومان بازگردد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904189

دیگر خبرها

  • قیمت جدید پژو پارس؛ پژو پارس امروز سقوط کرد!
  • این خودرو یک‌دفعه ۹۰ میلیون گران شد/ جدول قیمت
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت +جدول
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • گرانی بنزین عامل خرید خودرو‌های برقی می‌شود؟
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • مردم چند هزار سکه در حراج های مرکز مبادله خریدند؟
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • ۳۰ هزار سکه در حراج امروز فروخته شد
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل